Friday, December 18, 2009

Gathering Tiga Teruna Pinggitan...

Posted by hisham at 7:50 PM
Perjumpaan sambil menonton bola, diikuti dengan topic2 sempoi, ganaz dan unsur2 kelucahan yang penuh kesopanan dan kesusilaan



Aku plan nk wat gath yg ke-2 dlm mase terdekat ni saje,tapi hanye disertai oleh bloggers laki saje topic utama ialah hal sensuality dan kelucahan yg bertatatusila saje..

Utk bloggers pompuan plak kalo nk join blh tp ade syaratnye..
~mesti blh bersemabang lucah mcm Serojajingga, kalo stakat diam dan manje mcm Mint tu x payah la
~mesti ditemuduge oleh Kawie terlebih dahulu..tgk angin kus2 die mai ke x..kalo dtg angin tu, korang mmg gagal dan xleh join gath ni..hahahahohoho
~mesti mndapat kelulusan Ahfatt agar senang die nk sapu losyen ktmane2 bahagian die suke..hehe
blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez