Wednesday, December 16, 2009

Gathering K.I.V...

Posted by hisham at 9:30 PM

Esok spatutnya aku kan berjumpa dgn beberape blogger2, lokasinya xtau lagi..Ahfatt lah yang arrange ni sume..blogger tu adelah Ahfatt, fuckthesupernotcool, Serojajingga, Mint dan mumgkin ade blogger yg lain,.aku plak ade masalah..yakni keta aku rosak dan aku dh pun anta ke pomen..tp kena  hold coz sparepart xde..mngkin aku nk pinjam keta abg aku utk kesane.tp seroja pn x cnfirm lg gak...mungkin pertemuan tu KIV or dibatalkan....

Aku menelifon ahfat utk bagitau citer yg sebenar, ini 1st time aku kol die, biasenya via sms je,.aku terkejut biawak bile dgr suare ahfat .hehe..mcm sure awek lemah lmbut plaktu..hahaha..aku tanye die cmner gath esok..die ckp ok je..dan aku pn citer la masalh aku kt die, yg keta aku kena hold kt bengkel 2 hari, so kita org re-arrange blik gath tu.So, itulah citernya...

~suare ahfat cam pompuan seksi nasib baik aku bkn gay nafsu aku hnye pd pompuan..
~aku bersyukur pd mu ya allah krn aku tidak gay..kalo x dh lame aku liwat si ahfatt ni..
~tapi aku was2 la..adekah ahfatt ni GAy.? risau gak aku ni..perlukah aku pkai suar dlam besi..


*********************************************************************************************

blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez