Thursday, December 31, 2009

Disable Track Pad semasa menaip...

Posted by hisham at 7:07 PM

Pernah tak perkara nie berlaku pada anda ? Tengah menaip tetiba tapak tangan anda tersentuh track pad mouse dan menyebabkan cursor bergerak liar. Arggg mengacau sahaja bukan ?

Kini masalah anda boleh diselesaikan dengan mudah dengan menggunakan software khas iaitu Touchfreeze. Software yang bijak kerana aplikasi ini akan mematikan atau disable track pad anda secara automatik semasa anda menaip dan membuka semula selepas anda selesai menaip. Cool bukan ?

Software untuk pengguna MS Windows sahaja. Klik sini untuk DOWNLOAD..(open source)

~Laptop aku mmg dah ade disable pad build-in...hehe...sape2 yg xde tu..download kalo nak..ok...tkcre



blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez