Tuesday, December 22, 2009

Awek2 Yg Kerap BerYm...

Posted by hisham at 8:06 PM
Kepada awek2 ni sume trm kasih la yer coz sudi YM ngn aku..aku invisible pun korang BUZZ gak aku..cam tau2 je aku ade..huhu..uwek!!!..U all sume kdg2 i bz yer, bkn sombong tau...meoww..

Cik Jard yg selalu bertekak manje ngn aku kt YM, smalam aku ternampak jari die yg putih dan kukunye yg berkilau kt pic Contest Boneka x Sakit..runcing jari ko jard...haha..kpd awek2 yg berminat, sertailah Contest Boneka x Sakit ni demi mase dpn awek2 yg cemerlang, gemilang dan terbilang..

Cik Miera yg selalu bermadu kasih ngn aku ala2 couple gitu hehe..sambil die guling2 ats katil membuatkan Boneka (firdaus) jeles dan hampir membunuh diri dgn meminum racun rumpai..tp tindakannya berjaya dihalang oleh Cik Ezzati dan Cik laila..

Ck Mint yg manje tapi tp die marah ngn panggilan "manje" tu..die ckp die brutal n ganaz....yeker..???

Cik Pinkylucia, tmpat rujukan aku berkaitan hal2 ugama, die digelar ustazah rock ditempatnye.tp ustazah2pun manje2 n geli2 gak ngn aku..meoww...

Cik Rowena Chasez..yg gebu kulitnya kemerah-merahan woo..tp die ade masalah sbb BF die sedang sakit sekarang ni..sian die..

Cik Sharamli yg asik pkai tudung tu jer,,x tukar2,,nnti i  blikn u tudung baru ek. Blog die ni x berupdate katenya nk delete blog tu..tp ntah la ape masalahnya, slalu gak mnje2 ngn aku tp nakal, selalu mggunakan huruf O yg besar dlm penulisannye..

Cik Serojajingga..ha!..cik ni ganaz n berpengalaman, asik nk ngamok je kt tmpt keje die..sabar cik yer, customer tnye mane toilet pn kena maki...haha...

Cik Yanie dan Cik Hanie (geng Gebu)..hehe..dorang ni cute n manis..lawak jugak,.slalu membuatkn aku ketawa sorang2 ...

Cik Alie dan Cik Hana Ahmad, eksen2 manje ngn aku..dorang asik invisible jer..hehe..



Pertama kali aku dgr lagu ni versi yg asal melalui Cik Eikin yg memperdengarkn kt aku melalui hp nye..melody lagu ni bkn lirik niii, membuatkan aku teringatkan padanya..sayang aku kt die ni..

Korang2 sume yg menggelarkan kami Geng Gay Tua ( Ah Fatt, Kawie, Abe Long dan Boneka ) sila rujuk penjelasan di blog Kawie ape status kami sebenarnye dan nafsu serakah aku kt pompuan jer...
Ahfatt selaku President sedang sedang meneliti borang permohonan Hans utk menyertai GGT ini..

~aku nk cepat ni coz ade hal lain..aku wat en3 ni dlm keadaan helter skelter yakni alkelam kabutan..tq

~nak tau cara lajukan video Youtube kili sini utk DOWNLOAD

**************************************************************************************************
blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez