Friday, November 27, 2009

Kalaulah aku terlebih kaya...

Posted by hisham at 11:23 PM
Pada minggu lps, aku ajak kawie g Bently Music kt Bukit Bintang nk cari equipment utk gitar aku,dlm perjalanan hndak kesane, tetibe keta aku trsangkut2,,jln jap bhent,jln jap bhenti..pastu keta aku berasap kt tmpt enjin, dah lah jln sesak,aku ngn kawie mule panic cm org kena kejar babi.

Kawie bgtau aku dia takut keta meletup,lgpun die asik doh sebut2 je yg die x kwin lg ,hampeh  punye kawie , dan asik ajak aku kuar dri keta je.Keta kt blakang asik hon2 jer,menambahkan keributan emosi aku tike itu.So,aku decide nk park keta aku dibahu jln didepan Renaissance Hotel.

Aku bukak bonet dpn,aku tgk enjin aku berasap,siasat pnyer siasat rupenyer keta aku xde air,aku ngn kawie pn x perasan temprature aku dh lentok xdi.Sementara aku mnyejukkn enjin keta aku,aku ajak kawie g minum kt coffe hse Renaissance Hotel, utk memntau keta aku sementara enjin sejuk sbb takut polis or DBKL angkut keta aku.Dari coffe hse tu, aku trperasan bhw keta aku dh lame tak service,aku plak main bawak je,xtau nk jaga keta, pttla byk ragam,Aku pn brkate pd kawie kalo la aku trlebih kaya...Inilah yg akan aku lakukan :




1-Aku upah dua org jaga keta aku merangkap pomen,.jaga je tp die bkn driver aku,aku suke drive sndiri. Tolong pkaikan tali pinggang keledar,check angin tyr,tgk mane yg x ok,service keta,cat keta,basuh keta, dan sume skali lah..dari A smpai Z...hahahahhohohohoho..

2-Aku akan upah dua org di sisi aku,org yg prtma adelah bodigad utk mnjaga keselamatan diri aku dan harta bnde aku.Org yg kedua plak adelah Bodekguard yg kerja utamanye adelah,mngampuaku,ape yg aku buat sumenyer ok,dan bile aku nk isap rokok die yg tlg cucuhkan dan die jugak yg tlg hulurkan rokok ke bibir aku yg merah bak delime ni utk aku isap dan setiap kali aku nk isap die yg hulur,,die x isap,die pegang je rokok tu..kalo die curi2 isap aku sekeh pale die..

3-Org gaji aku plak aku nk import dari russia,bekas2 ratu cantik tau.Bekas ratu cantik thn 2007,2008,2009 je yg aku amik sbg org gaji aku. Aku nk dorang ni layan aku cam Maharaja..Mkn aku mkn bersuap,bila nk berak org gaji aku cebokkn,mandikan aku,sikat rmbut aku,cukur bulu aku mane yg patut,pakaikn suar dlm aku,pakaikn je nothing happen ok,picit jerawat aku,korek telinge aku pastu aku suruh die rase..pahit x???hehe,bersihkan lubang pusat aku,pastu aku sruh die cium..hahaha.

Aku ade sbb nape aku upah pompuan Russia jd org gaji aku,tak main la amik org indon,ape brg. Sebabnye aku trlebih kaya...hahahahha

Dalam rancak aku bercerite ngn kawie tibe2 mamat DBKL dtg kt keta aku.Aku tergesa2 nk byr bill dan kawie mnyampuk..

"wei sham,perabihkan kopi tu dulu.mahal tu" maklumla minum kt hotel 5 star...hehe

Hampeh btol..potong stim aku jer..

~aku ade gunakan link blog kawie,ahfatt dan boneka.dalam N3 ini~.sekian

Sila tiggalkan link(URL)blog anda di disqus comment agar senang saya atau kawan2 yang lain menjejaki anda..thanhkz 4 yr co-operation...tq
blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez