Saturday, February 6, 2010

The Two Of Us...

Posted by hisham at 9:17 AM
Salam sumenye..actually,jarang aku post gambar aku sendiri kat entry-entry aku sebelum ni. Gambar ni diambil oleh Bro Kawie ketika aku berhenti mkn di kedai mamak di Rawang tapi sblm itu, kami bertiga ade berjumpa dgn blogger Ahfatt a.k.a Kapten Luffy di Ampang Point sambil melepak di kedai mamak, borak2 sampai lebam lidah, aku post pic ni bkn ape..aku rase pic ni menawan sungguh terutamanye adik Daus a.k.a Boneka x sakit...so cute...huhuhu..
 
Untuk makluman sume,,adik Daus ni bloggers popular dan paling gebu diantara bloggers jantan2 yg lain.. cube korang tgk pipi adik Daus ni..gebu tak?..comey tak ? mmg sedap kalo cium ni..bkn aku yg cium la..tp aweq2 kt luar sane...hehe

Gambar ni telah di edit dgn jayanye oleh Cik Nurul Shafiqah a.k.a shapikapikabon...ape yg die edit aku x tau la..tp aku tgk pic ni..lain plak, muke kami bersih jer,.kedut xde, jerawat xde..urat2 kt tgn aku pun xde. .urat2 boneka mmg xde sbb dia gebu..urat2nye telah ditenggelami oleh daging2 die yg tumpat dan jitu tu...pergh !!..tebal daging die. Aku nmpah muda la..mcm pas amik SPM je..Adik Daus plak cam baru abis UPSR jer....

Dalam pic ni bibir kami merah merekah bak delima setelah diedit oleh Cik shapikapikabon..tp hakikatnyer bibir kami lebam akibat dibakar oleh rokok2 yg tak bertanggung jwb, adik Daus ni mmg kuat merokok tapi aku xtau la rokok hidup die amik ke tak..ade gak die cube meramas2 punggung aku..tapi aku wat dek jer..aku tak teransang tp seram gitu..tangan kanan beliau sungguh nakal..nak je aku patah2kn..tapi apekn daya..aku pun tergoda...hahahaha...sekian


~FYI boneka tak merokok..beliau pernah berkata.."katakan tidak pada rokok "...
~Sepatutnya tajuk entri ni ialah Aku Dan Si Gebu..tp aku luper mase publish xdi..
~Uhubbuki ya shapikapikabon..syukron jazilan...
blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez