Monday, January 25, 2010

Pada bloggers kite kat Oversea...

Posted by hisham at 9:28 AM

Sori..suare aku x sedap, so aku humming je. Nasihat aku kt korang study elok2 n jaga tingkah laku...


 Klip lagu ni aku tujukan pada bloggers kite yg study kt Mesir :
                                                                                                                                                                  

Lagu ni juga aku tujukn pd bloggers kite yg study kt New Zealand :
~Fika Si Lumut bakal saintis ..ye ke saintis, aku main belasah je ni..

~SiPutihPurple bakal saintis ..ni pun same...aku x pasti..

Lagu ni juga aku tujukn pd bloggers kite yg study kt England :
~ Joegrimjoe bakal jurutera           

Lagu ni juga aku tujukn pd bloggers kite yg study kt Australia :
~Fairy lily link putih bakal ,,,bakal ape ek..xtau la plak...hehe



p/s-aku main lagu dlm keadaan x selesa..xde kusi tuk unplugged..aku dok kusi otopedik, jadi maafkan aku kalo aku main x btl..
~nama2 yg bertulisan merah ade link blog dorang...sekian..

blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez