Sunday, January 10, 2010

About UnReStmInD

Posted by hisham at 9:59 PM


Salam..kt entri ni aku nk bercerita serba sedikit ttg kisah aku mula berblogging dari mule sehingga skang. Aku mula berblogging pada bln June 2007..tapi aku hanya daftar je dahulu..aku serius pada bln Sept 2007. Nama yg aku gunakan pada mase tu Unrestmind juga.

Entri2 aku byk berkisar ttg politik dan isu semasa dan aku lebih cenderung menghentam kerajaan dari memuji. Rakan2 blogger aku yg lain terdiri dari bloggers politik yg hebat2 spt, Rocky'bru, Tukar Tiub,NurAflah, Kickdefella, Penarik Beca,Husin Lampoyang.dan ade lagi tp aku x beberapa follow sgt..dan nama2 yg aku sebutkn xdi pun bknlah rakan yg sebenar tp rakan dialam maya shj..yakni sehaluan dgn ideologi aku, cuma Blogger Tukar tiub saje aku ade bersua di Ampang beberapa kali.

Blog aku yg lame ni terpakse dibiarkn bersawang dan hampir sume entri2 yg ade unsur politik aku sembunyikn skrang ni..hanya terdapt beberapa entei saje yg aku paparkan.Yang sebenarnye blog aku ni dah rosak..profile view jem, recent post pn jem., aku ade cube beberapa kali bertukar layout tp masalah masih sama..jadi aku pn buatlah blog baru dgn email yg baru dan URL yg baru.

Blog baru aku ni didaftarkn pada Oct 2009.dgn URL yg baru iaitu http://unrestmind57.blogspot .com/. iaitu blog yg aku gunakan skrang ni, tapi aku masih follow bloggers yg dtg dari blog lame aku iaitu Zie RedBloodSnow, Pearl Ej dan Najlaa Raihana, Naz Linda Lurah Rasa, Azlin Hashim, Hana Watashi dan Aloy Paradoks. Bloggers yg lain aku hilang linknye sbb pade mase tu follower widget belum diperkenalkn lagi jadi sukar aku hendak mendapatkn semula link2 bloggers dari blog aku yg lame tu.

Okay..aku sekarang ni mmg sibuk dan aku akan mengurangkn blog running dan aku hnye terjah blog2 yg mengomen aku shj. Aku ade komitment lain yg perlu diuruskan dan pada mase akn dtg pula komitmen aku akan bertambah berat. Bloggers glemer lagi seksi iaitu Kapten Luffy ade bgtau aku sblm ni..kalo aku berbuat mcm aku ckp kt ats ni yakni kurang blog running atau blogwalking traffic aku akn turun. dan follower tak bertambah,.tapi xper la, aku x kisah, aku kepenatan dan ade tugas2 lain yg lebih berat sedang menanti. Aku akn terus berblogging inyaAllah tapi pada kadar yg sederhana saja..ok la..korang tk cre ok..wasalam.

~aku enjoy dgn korang2 sume..trm ksh kengkawan..may god bless U or otherwise may god belasah U..hehe
~blogger Kawie nk delete blog ??


blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez