Sunday, January 3, 2010

Mahkluk Yg Bertandang...

Posted by hisham at 2:15 PM
Statistik mahkluk yang bertandang secare harian, kaler hijau org yg tgk blog aku, kaler biru uniq visitors dan kaler kuning org yg bertandang semula (returning visitors)..aku mengunakan software ni sejak hari rabu yg lepas.



Mahkluk yg bertandang dari Malaysia..yg kt Kuantan tu Si PinkyBoy..



Mahkluk yg bertandang dari Sabah, Sarawak dan Brunei




Mahkluk yg bertandang dari New Zealand, iaitu Siputihpuple yg cute, tu la bangunan yg dia duduk sambil komen aku..



Mahkluk yg bertandang dari Mesir El Mansoura iaitu Si Puteri Seimura dan Si ShaPikapikabon dorang ni tak kenal mengenali antara satu same lain dan hari2 dorang mkn kurma..tu yg manis2 muke tu..dan yg hijau tu adelah sungai Nil yg terkenal..tq putri..




Dan mahkluk yg bertandang dari negara Uncle Sam..Obama kut, nak kate Michael Jackson dh meninggal...dan dari Brazil..Kaka agaknyer..hehe

blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez