Wednesday, January 20, 2010

Aku tumpang bahgia -Myzarah

Posted by hisham at 9:14 AM
Semalam aku ber YM sekejap dengan Jard... Dia ade cakap nak minta aku ajar seseorang ni bermain gitar bagi mendendangkan sebuah lagu dari filem "Papadom" spt entri ini. Masalahnya mamat yang sorang ni memang tangan bangku, tak bleh main gitar... Mamat ni cuma pandai main bende lain je menggunakan tangan die tuh...hehe.

Bila aku balik keje, aku dok dengar mamat ni dok menyanyi lagu Mia Sarah kat bilik air... ok gak dia dah tahu lirik lagu nih dan melodinye sekali. Selepas semayang maghrib tadi, aku cakap ngan mamat ni aku nk cari kord gitar  lagu yg die nyanyi tu dan nak rakam suara dia sambil aku main gitar..

Tapi hampeh, mamat ni x nak, malu... kata suare x sedap ar.. macam2 alasan dia kasik. Penat aku pujuk die dan akhirnya die bersetuju nak meSUMBANGKAN suara die tuh...



Jard, ko kene belanja aku wei, aku x kira, walaupun aku x ajar die main gitar cam yg ko nak, tapi aku berjaye memujuk die menyanyikn lagu ni utk ko, die menghafal lirik ni dgn gigih, tapi bile rakaman ni dibuat, lirik lagu ni tetap kt tgn die..ni membuktikan bertape kuatnyer aura ko pade die Jard..jgnlah ko persia-siakan hidup die...meowww..

ini adalah video rakaman yang tanpa sebarang editing(instant clip)... kalau sound x bagus, mahap je lah coz kitaorg x de equipment yg canggih2 nih... hehe

~aku tumpang bahagia kalo dorang ni bersatu.. tambah lagi dorang ni mmg same2 gersang...
~kalo nk sedap dgr gunakanlah headphone baru suare kawie cam aflin...hehe
~REPLAY UTK AUDIO YG LEBIH BAIK dan TAK SANGKUT2...


blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez