Friday, March 19, 2010

Nak Buang Blog list yg x aktif termasuk follower widget...

Posted by hisham at 9:09 AM
Assalamualaikum w.b.t semuanya, sekejap lagi atau esok aku akan menyingkirkan senarai2 blog yg tidak aktif di blog aku ni kerana aku p blog dorang tp dorang tak p pn blog aku muahahaha. Semalam aku sudah pun membuang follower widget aku dari blog aku ini. Jikalau aku tersilap membuang blog list kawan2 aku yg setia memberikan komen, aku minta maaf, insya Allah aku akan recover balik ataupun korang bagitau la aku kt chat box..okay..

Sahabat2 semua..berbaktilah pada org tua selagi mereka masih hidup, kasihanilah anak2 yatim dan org2 yg miskin..

1. Yang paling dekat: Mati
2. Yang paling jauh: Masa
3. Yang palilng besar: Hawa nafsu
4. Yang paling berat: Amanah
5. Yang paling ringan: Tinggal solat
6. Yang paling tajam: Lidah

~aku pun x buat blogwalking dah..aku p blog org yg komen aku jer..aku dh tua x larat dh..dan mgkin komen aku akan berkurangan...xper..aku x rugi pun..hehehe
blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez