Thursday, February 25, 2010

Untuk Orang Yg Aku Amat Sayangi...

Posted by hisham at 1:00 PM
Salam semuanya..clip video ni xde nyanyian, hanya gitar yg bernyanyi seolah-olah ade vokal..ini bukan minus one atau karaoke..clip ini ala-ala classical..rythm dan fungsi lead sbg vokal...instrumental

Lagu ini dari kumpulan MUSE dan tajuk lagunya Unintended, lagu ni mula2 aku dgr dulu pd awal thn 2008, tercetusnya aku nk post clip ni setelah aku mendengar dari blog Cik beautifulroseazie...ok x aku edit clip ni..jenuh aku cari image2 yg sedih ...




Clip ni aku tujukan pada org yang aku amat sayang sgt...al-maklumlah tak lama lagi aku nk kawin..byk kenangan yg indah2 aku dgn dia...cukuplah tu..kang aku nangis kang....

~susahlah aku nk menggatal lagi ngn awek BBN...huhu
~sakit jari nk main lagu ni.....hahahaha
~tali gitar baru beli...haha
blog comments powered by Disqus
 

UnrestMind...هشام Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez